Argentina & Brazilia

 CIRCUIT – ARGENTINA & BRAZILIA

9 NOPȚI, TRANSPORT CU AVIONUL, HOTELURI DE 3 ȘI 4 STELE, MIC DEJUN

începând cu 1.899€ de persoană

Date de plecare:

16.04.2020

24.09.2020

27.10.2020

16.11.2020

Servicii incluse:
• Transport cu avionul pe ruta București – Buenos Aires – Iguazú – Rio de Janeiro – București
• 1 bagaj de cală de 23 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 7 kg/ persoană
• Taxe de aeroport
• Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
• Cazare 9 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 3 și 4 stele
• Mic dejun

• Excursie în Pampasul Argentinian cu prânz inclus

• Croazieră în Delta Paraná

• Asistență turistică în limba română

Itinerar:

Ziua 1. București – Buenos Aires

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Buenos Aires.

Ziua 2. Buenos Aires

Sosire și transfer la hotel. Timp liber pentru odihnă sau plimbări individuale. Seara, cazare în Buenos Aires, la Hotel Waldorf de 3 stele sau similar.

Ziua 3. Buenos Aires

Mic dejun. Tur de oraș în impresionanta capitală a Argentinei, denumită simbolic și „orașul tangoului“. Turul include: Plaza de Mayo, Palatul Prezidențial – Casa Rosada, Centrul Vechi și cele mai importante artere comerciale: 9 de Julio Avenue, una dintre cele mai late din lume, Avenida de Mayo, Avenida Corrientes și Strada Florida. După-amiaza, se vizitează un cartier rezidențial faimos, La Recoleta. Oprire la Panteonul Evei Perón. Seara, întoarcere la hotel în Buenos Aires.

Ziua 4. Pampa de Buenos Aires

Mic dejun. Vizită la o fermă tradițională situată în Pampas, unde se poate observa stilul de viață al legendarilor Gauchos, denumiți simbolic și „cowboy argentinieni“. Un prânz tipic argentinian este inclus și constă într-un „asado“, o friptură locală foarte populară. După-amiaza, spectacol folcloric cu muzică și dansuri tradiționale. Seara, întoarcere la hotel în Buenos Aires.

Ziua 5. Buenos Aires – Tigre

Mic dejun. Tur panoramic în partea de nord a orașului, unde se poate admira Río de la Plata, cel mai lat râu din lume, Universitatea din Buenos Aires și stadionul River Plate World. Plecare pe renumita autostradă Panamericana spre Tigre, oraș situat în Delta Paraná. Croazieră în Delta Paraná. Seara, întoarcere la hotel în Buenos Aires.

Ziua 6. Puerto Iguazú

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația Iguazú. Se vizitează Cascada Iguazú, una dintre cele mai spectaculoase din lume, întinsă pe o suprafață de 2700 m2, situată la granița dintre Argentina și Brazilia. Seara, cazare în Puerto Iguazú, la Hotel Raices Esturion de 4 stele sau similar.

Ziua 7. Iguazú

Mic dejun. Dimineața, se vizitează Cascada Iguazú, inclusă în Patrimoniul UNESCO. Opțional, excursie „Gran Aventura“*, care include safari în junglă și navigare pe Râul Iguazú*. Seara, întoarcere la Hotel în Puerto Iguazú.

Ziua 8. Iguazú – Rio de Janeiro

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația Rio de Janeiro, o metropolă vibrantă, renumită pentru școlile de samba, plaja Copacabana și Carnavalul de la Rio. Seara, cazare în Rio de Janeiro la Hotel Merlin Copacabana de 4 stele sau similar.

Ziua 9. Rio de Janeiro

Mic dejun. Tur de oraș în Rio de Janeiro. Se vizitează impunătorul monument Christos Mântuitorul, amplasat pe Muntele Corcovado și inclus în cele 7 minuni ale lumii moderne. După-amiaza, timp liber pentru relaxare. Seara, întoarcere la hotel în Rio de Janeiro.

Ziua 10. Rio de Janeiro

Mic dejun. Tur de oraș „Rio Colonial“, care include vizitarea străduțelor înguste din Centrul Vechi al orașului, Candelária, Praça XV, Catedrala Metropolitană și strada Sambódromo. Oprire la Stadionul Mário Filho – Maracanã, cel mai mare din lume. După-amiaza, urcare cu telefericul pe Muntele Sugarloaf, care oferă o panoramă impresionantă asupra Golfului Guanabara. Seara, întoarcere la hotel în Rio de Janeiro.

Ziua 11. Rio de Janeiro – București

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

Servicii neincluse în preț:

• Asigurare medicală și storno

*Servicii opționale neincluse în preț:

• Taxe de intrare în Parcul Național Iguazú – Argentina & Brazilia: aprox. 80 USD/ persoană
• Excursie în junglă „Gran Aventura“: aprox. 65 USD/ persoană (se achită la fața locului)
• Taxe de intrare la Corcovado și Sugarloaf în Rio de Janeiro: aprox. 66 USD/ persoană

Acte necesare:

• Pașaport valabil minimum 6 luni de la data întoarcerii în țară (nu este acceptat pașaportul temporar)

Alte detalii: 
programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo