India, Sri Lanka, Maldive

CIRCUIT – INDIA, SRI LANKA, MALDIVE

15 NOPȚI, TRANSPORT CU AVIONUL, HOTELURI DE 3 ȘI 4 STELE, DEMIPENSIUNE

începând cu  2.199€ de persoană

Servicii incluse:
• Transport cu avionul pe ruta București – Chennai/ Cochin – Colombo – Malé – București
• 1 bagaj de cală de 20 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 7 kg/ persoană
• Taxe de aeroport
• Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
• Cazare 15 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 3 și 4 stele
• Demipensiune

• Asistență turistică în limba română

Itinerar:

Ziua 1. București – Chennai

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Chennai.

Ziua 2. Chennai – Mahabalipuram

Sosire în Chennai în cursul dimineții. Transfer către Mahabalipuram și check-in la hotel. Timp liber pentru relaxare și acomodare cu noul fus orar. După-amiaza, se vizitează Templul Shore, considerat o minune arhitecturală a Indiei, și Arjuna’s Penance, una dintre cele mai mari sculpturi în stâncă din lume. Seara, cazare și cină la hotel în Mahabalipuram.

Ziua 3. Kumbakonam – Thanjavur

Mic dejun. Plecare spre Thanjavur, oraș denumit simbolic și „bolul de orez al țării“ datorită culturilor de orez din jurul acestuia. Pe drum, oprire în Kumbakonam pentru a vizita: Templul Airavatesvara, Mahamaham Tank, Templul Sarangpani și Templul Adi Kumbeswarar. Seara, cazare și cină la hotel în Thanjavur.

Ziua 4. Thanjavur – Trichy – Madurai

Mic dejun. Dimineața, se vizitează Templul Brihadeeswara, considerat o capodoperă a arhitecturii antice Chola, Biblioteca Saraswathi Mahal și Palatul Thanjavur. Plecare spre Madurai. Pe drum, oprire în Trichy pentru a vizita faimosul Templu Rock Fort, un simbol al regiunii, și Insula Srirangam. După-amiaza, cazare la hotel în Madurai. Seara, se vizitează Templul Meenakshi Amman pentru a asista la o ceremonie tradițională. Cazare și cină la hotel în Madurai.

Ziua 5. Madurai – Thekkady

Mic dejun. Tur de oraș în Madurai. Se vizitează Complexul de Temple Meenakshi, cea mai importantă atracție turistică a orașului, Palatul Thirumalai Nayakkar și Muzeul lui Mahatma Gandhi. Seara, cazare și cină la hotel în Thekkady.

Ziua 6. Thekkady – Alleppey

Mic dejun. Plimbare cu barca în Parcul Național Periyar pentru a observa fauna și flora locale. După-amiaza, plecare spre Alleppey și îmbarcare pe una dintre faimoasele „căsuțe plutitoare“ care străbat impresionantele canale din Kerala. Seara, cazare și cină pe barcă și croazieră prin deltă peste noapte.

Ziua 7. Alleppey – Cochin – Negombo

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Cochin și îmbarcare pe zborul cu destinația Colombo, Sri Lanka. După sosire, transfer la hotel în Negombo pentru cazare și cină.

Ziua 8. Colombo – Pinnawala – Kandy

Mic dejun. Plecare spre Kandy. Pe traseu, oprire în Pinnawala pentru a vizita Orfelinatul Elefanților. În Kandy se vizitează Templul Dintelui Sacru. Seara, cazare și cină la hotel în Kandy.

Ziua 9. Kandy – Hiriwadunna* – Dambulla

Mic dejun. Dimineața, plecare spre Dambulla, unde se vizitează Templul de Piatră din Dambulla, construit în interiorul unei peșteri naturale, și Templul de Aur. După-amiaza, opțional, tur al satului Hiriwadunna pentru a observa stilul de viață al localnicilor*. Seara, cazare și cină la hotel în Dambulla.

Ziua 10. Sigiriya & Polonnaruwa*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau, opțional, excursie la impunătoarea Fortăreață din Sigiriya*, cunoscută și sub numele de „Stânca Leului“, și la ruinele din Polonnaruwa*, capitala veche a Insulei Sri Lanka, inclusă în Patrimoniul UNESCO. Seara, cazare și cină la hotel în Dambulla.

Ziua 11. Dambulla – Colombo

Mic dejun. Plecare spre Colombo, capitala Republicii Sri Lanka. Tur panoramic al orașului pe timp de seară. Cazare și cină la hotel în Colombo.

Ziua 12. Colombo – Malé

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Colombo pentru check-in și îmbarcare cu destinația Malé (Maldive). Transfer de la aeroport, cu barca rapidă, la Hotel Arena Beach de 4 stele (din Insula Maafushi) pentru cazare și cină.

Zilele 13 – 16. Insula Maafushi

Timp liber pentru relaxare pe plaja privată a Hotelului Arena Beach sau pentru a explora împrejurimile în cadrul unor excursii opționale.

Ziua 17. Malé – București

Mic dejun. Transfer cu barca rapidă la aeroportul din Malé. Check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

Servicii neincluse în preț:

• Asigurare medicală şi storno
• Intrările la obiectivele turistice: aprox. 129 USD/ persoană (se achită la fața locului)
• Taxă de viză Sri Lanka: 45 Euro/ persoană
• Taxă de viză India: 90 Euro/ persoană

*Servicii opționale neincluse în preț:

• Excursie în satul tradițional Hiriwadunna: 40 Euro/ persoană
• Excursie la Sigiriya & Polonnaruwa: 70 Euro/ persoană
• Pachet PREMIUM – 2 excursii opționale: 99 Euro/ persoan