Visul American Circuit SUA Est – Vest & Croaziera in Caraibe

VISUL AMERICAN – CIRCUIT SUA EST – VEST & CROAZIERĂ ÎN CARAIBE

**** VISUL AMERICAN – CIRCUIT SUA EST – VEST & CROAZIERĂ ÎN CARAIBE

14 NOPȚI, TRANSPORT CU AVIONUL, HOTELURI DE 3 STELE SI NAVA DE CROAZIERA CARNIVAL HORIZON, MIC DEJUN ȘI PENSIUNE COMPLETĂ

începând cu 3.699.-€ de persoană

Date de plecare:26.08.2020

Servicii incluse:
• Transport cu avionul pe rutele București – Los Angeles/ Las Vegas – Miami – New York/ Washington – București
• 1 bagaj de cală de 23 kg/ persoană (doar pentru ruta București – Los Angeles/ Washington – București) și 1 bagaj de mână de 7 kg/ persoană
• Taxe de aeroport
• Taxe portuare
• Transport cu autocar/ minibus licențiat pe tot parcursul circuitului
• Cazare 8 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 3 stele, Mic dejun
• Cazare 6 nopți în cabină dublă interioară, pe navă de croazieră de 4 stele, Pensiune completă
• Participarea la toate activitățile de divertisment și accesul la toate facilitățile navei pe durata croazierei
• Tur panoramic în Los Angeles și New York
• Bilet de intrare la Casa și Muzeul Amish din Lancaster
• Asistență turistică în limba română

Itinerar:
Ziua 1. București – Los Angeles
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Los Angeles, via Amsterdam. Transfer la hotel, iar pe drum, tur panoramic cu autocarul: Beverly Hills, Rodeo Drive, Melrose Avenue, Sunset Strip, Downtown, West Hollywood, The Walk of Fame, Olvera Street, Disney Hall. Cazare la hotel în zona Los Angeles.

Ziua 2. Los Angeles – Las Vegas
Mic dejun. Plecare spre Las Vegas, prin Deșertul Mojave. Cazare la hotel în zona Las Vegas.

Ziua 3. Las Vegas – Marele Canion*
Mic dejun. Timp liber sau, opțional, excursie la Marele Canion* – West Rim, cu oprire pe traseu la grandiosul pod O’Callaghan-Tillman și vestitul baraj Hoover. Se continuă spre teritoriile tribului Hualapai, cu vizită la casele Satului Indian. Spectacolul „Wild West“ de la Hualapai Ranch, apoi Skywalk, o platformă cu podea din sticlă și vedere deosebită asupra văii Râului Colorado. Prânz opțional* la cafeneaua de langă Skywalk, la Cowboy Ranch sau la Guano Point. Cazare la hotel în zona Las Vegas.

Ziua 4. Las Vegas – Death Valley* – Miami
Mic dejun. Timp liber sau, opțional, excursie la Death Valley*, cea mai uscată și fierbinte vale din lume, cu dune „înghețate“ în timp și formațiuni geologice deosebite. Transfer la aeroport pentru zbor de noapte spre Miami.

Ziua 5. Miami
Sosire în Miami. Transfer spre terminalul de croaziere Carnival. Pe traseu se parcurge Ocean Drive și renumitul Art Deco District. Îmbarcare pe nava de croazieră Carnival Horizon de 4 stele. Spectacole și varietăți de divertisment pe navă. Plecare spre Jamaica – Ocho Rios. Cazare la bordul navei de croazieră.

Ziua 6. Zi pe mare
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare și activități de divertisment. Cazare la bordul navei de croazieră.

Ziua 7. Jamaica
Mic dejun. Sosire în Ocho Rios (Jamaica). Timp liber pentru vizite pe cont propriu sau, pentru pasionații de aventură, se poate alege un curs de scufundări sau o excursie la Dunn’s River*. După-amiaza, îmbarcare și plecare spre Insula Grand Cayman. Cazare la bordul navei de croazieră.

Ziua 8. Grand Cayman
Mic dejun. Sosire în Insula Grand Cayman, unde se poate opta pentru plajă pe Seven Mile Beach, snorkeling, safari cu barca pe mare sau o imersiune cu submarinul Atlantis, printre recife de corali*. După-amiaza, îmbarcare și plecare spre Mexic – Cozumel. Cazare la bordul navei de croazieră.

Ziua 9. Cozumel
Mic dejun. Sosire în Cozumel, stațiune cu plaje fine și spirit mexican. Se poate opta pentru plajă, jungle safari, snorkeling, pescuit la mare adâncime, turul insulei*. După-amiaza, îmbarcare și plecare spre Miami. Cazare la bordul navei de croazieră.

Ziua 10. Zi pe mare
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare și activități de divertisment la bordul navei. Seara, cină festivă de bun-rămas. Cazare la bordul navei de croazieră.

Ziua 11. Miami Beach
Mic dejun. Sosire și debarcare în portul din Miami, transfer la hotel și timp liber pentru vizite individuale, plajă și cumpărături. Cazare la hotel în zona Miami.

Ziua 12. Miami – New York
Mic dejun. Dimineața, transfer la aeroport pentru zbor spre New York. Transfer la hotel, iar pe drum, tur panoramic cu autocarul: Centrul Rockefeller, Fifth Avenue, Broadway, Soho, Greenwich Village, Chinatown, Tribeca, Wall Street, Bursa newyorkeză, Zona Zero. Cazare la hotel în zona New Jersey.

Ziua 13. New York
Mic dejun. Timp liber. Se poate opta pentru un zbor de agrement cu elicopterul, cu o panoramă deosebită deasupra Manhattanului*, sau o excursie cu vaporașul pentru a admira Statuia Libertații & Ellis Island*. Cazare la hotel în zona New Jersey.

Ziua 14. New York – Cascada Niagara
Mic dejun. Plecare spre Cascada Niagara, străbătând peisaje deosebite din regiunea Finger Lakes, o impresionantă zonă viticolă. La sosire, se admiră Cascada Niagara, frumos iluminată. Seara, opțional, cină în faimosul restaurant rotitor Skylon Tower*. Transfer și cazare la hotel în zona Niagara.

Ziua 15. Niagara – Lancaster – Philadelphia
Mic dejun. Dimineața, se admiră spectacolul grandios al cascadei. Apoi, opțional, plimbare cu vaporașul „Maid of the Mist“*. Se continuă traseul spre Philadelphia cu oprire și vizită la comunitatea Amish, o grupare religioasă crestină anabaptistă, cu mod de viață simplu și tradițional. Cazare la hotel în zona Philadelphia.

Ziua 16. Philadelphia – Washington D.C.
Mic dejun. Deplasare spre Washington D.C. și tur de oraș: Cimitirul Național Arlington, Memorialul Lincoln, Pennsylvania Avenue, Casa Albă (exterior), Mallul Smithsonian, Memorialul Washington, Capitoliul, Senatul, F.B.I. Building (exterior). Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni, via Paris (sosire a doua zi la destinație).

Servicii neincluse în preț:
• Asigurare medicală şi storno
• Taxă bagaje de cală pe zborurile interne (se achită local): 60 USD
• Taxă de viză SUA: 160 USD (se achită la BT în RON)
• Bacșișuri obligatorii pe croazieră: aprox. 11 USD/ persoană/ zi
• Bacșișuri obligatorii pentru șoferi, ajutori de șoferi, ghizi locali (se achită însoțitorului de grup): 5 USD/ persoană/ zi

*Servicii opționale neincluse în preț:
• Supliment cabină exterioară pe nava de croazieră: fără balcon 195 Euro/ persoană, cu balcon 335 Euro/ persoană (prețul este menționat cu titlu informativ, iar aceste cabine se confirmă în limita disponibilității)
• Excursiile pe durata croazierei (se pot achiziționa doar la fața locului): excursie la Dunn’s River în Jamaica, imersiune cu submarinul Atlantis printre recife de corali în Grand Cayman, turul insulei Cozumel
• Grand Canyon (include ghid însoțitor, taxe de intrare în rezervație, prânz, acces Skywalk și transport): 185 Euro/ persoană
• Death Valley (include transport, transferuri, intrarea în rezervație, însoțitor român): 65 Euro/ persoană
• Statuia Libertății & Ellis Island (include transfer, bilete vaporaș, însoțitor român): 25 Euro/ persoană
• Cină bufet la Skylon Tower, Niagara: 55 Euro/ persoană
• Plimbare cu vaporașul la Cascada Niagara (transferuri, bilete vaporaș, însoțitor român): 35 Euro/ persoană
• Pachet 5 excursii (opțiunea se face doar la înscriere): 335 Euro/ persoană
• Taxă de procesare viză SUA: 35 Euro/ persoană
• Băuturile pe nava de croazieră